Ga naar hoofdinhoud

Ondernemers in zwaar weer kunnen kosteloos hulp inschakelen via 155-Help-een-bedrijf

Ondernemers staan erom bekend over een behoorlijk doorzettingsvermogen te beschikken. In goede tijden is dat vaak iets eenvoudiger dan wanneer de omzet achterblijft. En voordat het te laat is ook nog eens actief op zoek te gaan naar hulp is een behoorlijke stap. Maar wel een essentiële. Soms liggen oplossingen dichterbij dan je denkt. In dit geval bij jou om de hoek.

155-Help-een-bedrijf

De gemeente [**] is sinds [**] namelijk aangesloten bij 155-Help-een-bedrijf, een hulploket waar je als ondernemer kosteloos terecht kunt met je vragen wanneer je tegenwind ervaart.

Interessant? Via 155.nl kun je met ons in contact komen. Op onze site kun je bovendien een geldnoodscan uitvoeren en direct zien of je tot de doelgroep behoort die in aanmerking komt voor een sociale ondernemersregeling zoals het Bbz of Ioaz. Dit zijn speciale ondernemersregelingen vanuit de overheid die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van levensonderhoud en noodzakelijk bedrijfskapitaal en worden uitgevoerd door de gemeente. Ook als je overweegt je bedrijf te beëindigen. Klop gerust bij ons aan, veel ondernemers gingen je al voor.

Over 155-Help-een-bedrijf

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Ondernemers die tegenwind ervaren kunnen via 155.nl direct contact opnemen voor ondersteuning. Door er tijdig bij te zijn, kun je vaak nog worden geholpen, soms door inzet van de gemeentelijke Bbz- (Besluit bijstandverlening zelfstandigen) of door de landelijke pilot van het Waarborgfonds saneringskredieten en de NVVK.

Back To Top