skip to Main Content

De gemeente <gemeente> en het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf samen succesvol met hulploket voor ondernemers.
De <gemeente> en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) blijken succesvol in de samenwerking met 155-Help-een-bedrijf om ondernemers in zwaar weer te ondersteunen. Vanaf de start, <datum> hebben ruim <aantal> ondernemers uit de <gemeente> zich bij het 155-Help-een-bedrijf gemeld. Deze ondernemers zijn grotendeels afkomstig uit de <persoonlijke dienstverlening, detailhandel en bouwnijverheid>.

Wethouder …… <mogelijke quote>. “Voor ons was een belangrijke doelstelling voor het aansluiten bij 155 het voorkomen van noodgedwongen bedrijfsbeëindiging. Wij vinden het als gemeente belangrijk om onze lokale ondernemers te steunen waar mogelijk, ook in moeilijke tijden. Met het continueren van de samenwerking op het gebied van 155, kunnen we hier zorg voor blijven dragen”.

155-Help-een-bedrijf kosteloos voor ondernemers
Met het initiatief 155-Help-een-bedrijf kunnen ondernemers uit <gemeente> kosteloos terecht bij dit hulploket. Ondernemers die tegenwind ervaren kunnen via 155.nl direct contact opnemen voor ondersteuning. Op het 155-platform kunnen ondernemers anoniem en 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor diagnose en hulp.

Over 155-Help-een-bedrijf
Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Ondernemers die tegenwind ervaren kunnen via 155.nl direct contact opnemen voor ondersteuning.

Back To Top