Ga naar hoofdinhoud

De MKB hulplijn van Stichting 155

Stichting 155 is de MKB Hulplijn! Wij zijn er voor alle MKB ondernemers die hulp nodig hebben. Stichting 155 helpt MKB ondernemers met online oplossingen.

De afgelopen jaren hebben wij onze kennis omgezet in diverse hulpmiddelen voor de ondernemer, met een concreet antwoord op diverse vragen. Is er voor u een ondernemersregeling? Welke financieringsmogelijkheden passen het best bij uw bedrijf? Heeft u een conflict en zoekt u een oplossing? Wat is het beste moment om uw bedrijf te verkopen? Onderstaande hulpmiddelen geven u direct antwoord!

Maak gebruik van de MKB Hulplijn met diverse gratis online hulpmiddelen en krijg direct nieuwe inzichten!

Bekijk de gratis hulpmiddelen

MKB hulplijn - online oplossingen voor al uw vragen

Stichting 155 is de MKB hulplijn en helpt ondernemers met online oplossingen. Onderstaande hulpmiddelen beantwoorden tal van vragen voor MKB ondernemers.

Hoe gezond is jouw onderneming?

De Good Company score, de gezondheidstest voor jouw onderneming. In 14 minuten inzicht in de kwetsbare aspecten van jouw onderneming. Hoe toekomstvast is je bedrijfsmodel? Hoe sterk is jouw ondernemerschap? En is het fundament wel in orde? Honderd vragen over de tien aspecten die de gezondheid van een onderneming bepalen en een uitgebreide rapportage met adviezen op maat over jouw onderneming als resultaat.

Start de Good Company score

Heeft u de volgende stap al gezet?

Heeft u al gebruik gemaakt van één van de corona voorzieningen? Er zijn nog diverse andere mogelijkheden en regelingen! Met de stap-2-scan brengt u in drie minuten in kaart welke acties u kunt nemen en van welke regelingen u verder gebruik kunt maken! Dat zijn er waarschijnlijk meer dan u denkt.

Start de Stap-2-scan

Geldnoodscan

Er bestaan vanuit de overheid speciale regelingen voor ondernemers in zwaar weer. Veel ondernemers weten deze regelingen vaak niet te vinden. Met deze scan ziet u direct of u in aanmerking komt voor een regeling!

Start de geldnoodscan

Financieringswijzer

Met deze scan krijgt u binnen enkele minuten inzicht in de beste financieringsopties. Wacht met het inhuren van dure adviseurs en vermijd oplossingen waar u achteraf spijt van krijgt.

Start de financieringswijzer

Conflictscan

Soms hebt u ineens een conflict. Met een klant, leverancier, aandeelhouder of werknemer. Aan de hand van uw antwoorden krijgt u persoonlijk advies over de volgende stap om uw zakelijke conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Start de conflictscan

Verkoopwijzer

Met deze verkoopwijzer krijgt u een indicatie van het beste verkoopmoment! Is het beter om nog even te wachten met de verkoop? Of is het gezien de actuele marktomstandigheden verstandig om snel actie te ondernemen?

Start de verkoopwijzer

Back To Top