Ga naar hoofdinhoud

Hulp nodig? Start een van de scans!

Gaat het op dit moment wat minder goed met jouw bedrijf en wil je graag meer inzicht? Deze scans geven je direct nieuwe inzichten en mogelijkheden. Start een van de scans een weet direct waar je aan toe bent!

Bekijk de gratis hulpmiddelen

Direct antwoord op jouw (geld)vragen.

Geldproblemen, Financieringsproblemen of conflicten. Wanneer je met één van deze situaties te maken krijgt, raak je al snel het overzicht kwijt. Vul dan deze scan in! Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen krijg je direct inzicht in de beste stappen die je kunt nemen. Bekijk de beschikbare scans!

Start de geldnoodscan!

Als zelfstandige zonder sociaal vangnet? Niet helemaal. De gemeente heeft speciale regelingen voor dit soort situaties beschikbaar. Bekijk direct of je in aanmerking komt voor een van deze regelingen!

Start de geldnoodscan

Financieringswijzer

Aan de hand van een aantal vragen geven we je direct inzicht in de beste financieringsopties. Zo weet jij direct welke financiering de grootste slagingskant heeft en waar je moet zoeken.

Start de financieringswijzer

Conflictscan

Conflicten: je probeert ze zoveel mogelijk te vermijden, maar soms kom je er écht niet uit met de tegenpartij. De conflictscan geeft je direct inzicht in de mogelijkheden om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Start de conflictscan

Verkoopwijzer

Wat is het beste moment om te verkopen? Moet je snel actief ondernemen of is het beter om nog even te wachten? Vul de verkoopwijzer in en krijg een indicatie van het beste verkoopmoment!

Start de verkoopwijzer

Back To Top