skip to Main Content

Ondernemer uit Utrecht, bekijk of u in aanmerking komt voor de Tozo regeling.

Door alle maatregelen tegen het coronavirus staat het inkomen en het voortbestaan van de onderneming van veel ondernemers en zzp’ers onder druk. Per 1 juni 2020 is de Tozo 2 regeling van kracht. Let op: Als u een beroep wilt doen op Tozo 2 dan dient u opnieuw een Tozo aanvraag in te dienen. De grootste veranderingen zijn:

  • Partnerinkomenstoets is van toepassing
  • U moet verklaren dat er geen surseance van betaling of faillissement is aangevraagd.

Doe de Bbz-Tozo scan en bekijk direct of u in aanmerking komt voor deze regeling.

Bekijk of u in aanmerking komt

Online oplossingen voor al uw vragen

Stichting 155 helpt ondernemers met online oplossingen. De afgelopen jaren hebben wij onze kennis omgezet in diverse hulpmiddelen voor de ondernemer, met een concreet antwoord op diverse vragen. Is er voor u een ondernemersregeling? Welke financieringsmogelijkheden passen het best bij uw bedrijf? Heeft u een conflict en zoekt u een oplossing? Wat is het beste moment om uw bedrijf te verkopen? Onderstaande hulpmiddelen geven u direct antwoord!

Tijdelijk extra hulp!

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kunnen ondernemers een beroep doen op een kosteloos adviestraject per 1 augustus: de NL leert door regeling! Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling zolang er nog subsidiebudget is. Meld je gratis aan via onderstaande link.

Meld je nu gratis aan!

Heeft u de volgende stap al gezet?

Heeft u al gebruik gemaakt van één van de corona voorzieningen? Er zijn nog diverse andere mogelijkheden en regelingen! Met de stap-2-scan brengt u in drie minuten in kaart welke acties u kunt nemen en van welke regelingen u verder gebruik kunt maken! Dat zijn er waarschijnlijk meer dan u denkt.

Start de Stap-2-scan

Geldnoodscan

Er bestaan vanuit de overheid speciale regelingen voor ondernemers in zwaar weer. Veel ondernemers weten vaak niet van het bestaande van deze regelingen of weten ze vaak niet te vinden. Met deze scan ziet u direct of u in aanmerking komt voor een regeling!

Start de geldnoodscan

Financieringswijzer

Deze scan is ontwikkelt door het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en geeft u binnen enkele minuten inzicht in de beste financieringsopties. Wacht met het inhuren van dure adviseurs en vermijd oplossingen waar u achteraf spijt van krijgt.

Start de financieringswijzer

Conflictscan

Soms hebt u ineens een conflict. Met een klant, leverancier, aandeelhouder of werknemer. Aan de hand van uw antwoorden krijgt u persoonlijk advies over de volgende stap om uw zakelijke conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Start de conflictscan

Verkoopwijzer

Met deze door het IMK ontwikkelde verkoopwijzer krijgt u een indicatie van het beste verkoopmoment! Is het beter om nog even te wachten met de verkoop? Of is het gezien de actuele marktomstandigheden verstandig om snel actie te ondernemen?

Start de verkoopwijzer

Wilt u een overzicht van alle hulpmiddelen? Klik dan hier

Back To Top