Ga naar hoofdinhoud

Ondernemer uit Breda, bekijk of u in aanmerking komt voor de Tozo regeling.

Door alle maatregelen tegen het coronavirus staat het inkomen en het voortbestaan van de onderneming van veel ondernemers een zzp’ers onder druk. Tot 1 juni 2020 is daarom de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) regeling van kracht. Binnen deze regeling zijn er 2 vormen van ondersteuning mogelijk:

  • De gemeente biedt voor maximaal 3 maanden een uitkering van maximaal € 1.500 netto.
  • Daarnaast kan een lening voor bedrijfskapitaal worden aangevraagd.

Doe de Bbz-Tozo scan en bekijk direct of u in aanmerking komt voor deze regeling.

Bekijk of u in aanmerking komt

Wij helpen je met een oplossing voor jouw geldproblemen.

Elke ondernemer met geldproblemen heeft zijn eigen verhaal. Jij ook. Daarom verdien je een luisterend oor en een goed stappenplan om van deze problemen af te komen. Neem bijvoorbeeld de gemeente waar je in woont: zij bieden allerlei regelingen en hulpmiddelen aan om je er weer bovenop te helpen. Direct weten of je aanspraak maakt op een regeling van de gemeente? Voer de scan uit!

Geldnoodscan

Er bestaan vanuit de overheid speciale regelingen voor ondernemers in zwaar weer. Veel ondernemers weten vaak niet van het bestaande van deze regelingen of weten ze vaak niet te vinden. Met deze scan ziet u direct of u in aanmerking komt voor een regeling!

Hoe gezond is uw onderneming?

De Good Company score is ontwikkelt door het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en is de gezondheidstest voor uw onderneming. In 14 minuten inzicht in de kwetsbare aspecten van jouw onderneming.

Wilt u een overzicht van alle hulpmiddelen? Klik dan hier

Back To Top