Ga naar hoofdinhoud

Acute hulp voor ondernemers in Groningen, ook tijdens de corona crisis.

Heeft u tegenslag of weet u even niet hoe u verder moet? Heeft u financiële problemen? Of is uw bedrijf in de kern gezond, maar vraagt u zich af hoe het verder moet? Heeft u een mooi bedrijf maar kan het beter?

Hoe eerder u hulp krijgt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. Stichting 155 ondersteunt jaarlijks honderden ondernemers uit Groningen die hulp kunnen gebruiken. We kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Stop met wakker liggen en wees niet meer bezorgd. Start de gratis scan dan weet u meteen of u in aanmerking komt.

Bekijk of u in aanmerking komt

Wij helpen je met een oplossing voor jouw geldproblemen.

Elke ondernemer met geldproblemen heeft zijn eigen verhaal. Jij ook. Daarom verdien je een luisterend oor en een goed stappenplan om van deze problemen af te komen. Neem bijvoorbeeld de gemeente waar je in woont: zij bieden allerlei regelingen en hulpmiddelen aan om je er weer bovenop te helpen. Direct weten of je aanspraak maakt op een regeling van de gemeente? Voer de scan uit!

Geldnoodscan

Er bestaan vanuit de overheid speciale regelingen voor ondernemers in zwaar weer. Veel ondernemers weten vaak niet van het bestaande van deze regelingen of weten ze vaak niet te vinden. Met deze scan ziet u direct of u in aanmerking komt voor een regeling!

Ondersteuning via de Bbz-regeling

Wilt u een overzicht van alle hulpmiddelen? Klik dan hier

Wat doet Stichting 155 voor ondernemers in Groningen?

Groningen telt veel zelfstandigen, die voor hun bestaan afhankelijk zijn van hun ondernemersinkomen. Soms lukt dat niet, daarom zijn er diverse ondernemersregelingen, zoals het Bbz die worden uitgevoerd door de gemeente Groningen. Helaas weten 6 op de 7 ondernemers, die tot de doelgroep van een ondernemersregeling behoren, de weg naar de regeling niet te vinden of komen te laat in actie. Dat kan beter en die overtuiging leidde tot Stichting 155 Help een bedrijf, dat met slimme online marketing ondernemers met geldnood opspoort en doorverwijst naar hulp.

Klik om te beginnen!

Back To Top