Ga naar hoofdinhoud

Kosteloos advies ondernemers Landgraaf
Ondernemers uit Landgraaf die in een moeilijke periode zitten met hun bedrijf, kunnen contact opnemen met 155-Help-een-bedrijf, het nationaal noodloket voor ondernemers.

Zij krijgen direct kosteloos advies van een professionele ondernemersadviseur vanuit het IMK om te zien hoe het tij kan worden gekeerd. Het midden- en kleinbedrijf is een belangrijke pijler van de regionale economie in Landgraaf. Wethouder Economische Zaken Kelly Regterschot: ‘Ik vind het belangrijk dat bedrijven tijdig hulp zoeken als dat nodig is. Nog belangrijker is dat ze die hulp ook krijgen. Soms moet je over je eigen grenzen heen stappen om een nieuw toekomstperspectief te laten ontstaan. Het is fijn dat IMK hierbij hulp kan bieden.’ Ondernemers die forse tegenwind ervaren kunnen direct terecht bij www.155.nl.

Bent u ons al tegengekomen? In de afgelopen maanden is 155-Help-een-bedrijf volop in de media geweest. Middels onder meer een radiocampagne, advertenties in huis-aan-huis-bladen en informatiekrantjes is in verschillende gemeenten de nieuwsgierigheid van ondernemers gewekt. En bij elke nieuwe gemeente die zich aansluit, krijgt de samenwerking doorgaans een artikel in de plaatselijke krant, nieuwswebsite en gemeentesite.

Back To Top