Ga naar hoofdinhoud

Gemeente Harderwijk sluit zich aan bij 155
De gemeente Harderwijk heeft zich aangesloten bij 155-Help-een-bedrijf. Wethouder Christianne Van der Wal, Economische Zaken, heeft de samenwerkingsovereenkomst met het IMK in het bijzijn van Edwin van Houselt, Regiomanager IMK, ondertekend. Inmiddels zijn al meer dan 130 gemeenten aangesloten bij dit initiatief.

Ondernemers uit de gemeente Harderwijk kunnen nu ook contact opnemen met 155, wanneer ze forse tegenwind ervaren. Ervaren adviseurs worden ingeschakeld om de ondernemer in de problemen te helpen. Aan de dienstverlening zijn voor de ondernemer geen kosten verbonden. ‘155-Help-een-bedrijf’, het nationaal noodloket voor ondernemers, is te bereiken via internet op www.155.nl.

Bent u ons al tegengekomen? In de afgelopen maanden is 155-Help-een-bedrijf volop in de media geweest. Middels onder meer een radiocampagne, advertenties in huis-aan-huis-bladen en informatiekrantjes is in verschillende gemeenten de nieuwsgierigheid van ondernemers gewekt. En bij elke nieuwe gemeente die zich aansluit, krijgt de samenwerking doorgaans een artikel in de plaatselijke krant, nieuwswebsite en gemeentesite.

Back To Top