Ondernemer in geldnood?

Uw gemeente helpt

jaarlijks honderden

ondernemers!

Wist u dat uw gemeente elk jaar honderden ondernemers financieel ondersteunt?

Er bestaan diverse regelingen voor u als ondernemer. U kunt in aanmerking komen. Start de gratis scan en bekijk of u aan de criteria voldoet.

155 help een bedrijf uit geldnood

Stichting 155 helpt u altijd, dat kost u niets!

Deze gratis scan stelt aan de hand van een aantal vragen vast of u in aanmerking komt voor een sociale regeling. Er bestaan sociale regelingen voor ondernemers. Veel van deze regelingen zijn onbekend. Doe de gratis scan en bekijk direct of u in aanmerking komt voor één van deze regelingen.

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Het aantal aangesloten gemeenten groeit snel. Op dit moment zijn het er al 160.

Wij helpen u altijd, ook al staat uw gemeente nog niet in de lijst. Hoe eerder u hulp krijgt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. 155-Help-een-bedrijf ondersteunt jaarlijks duizenden ondernemers die hulp kunnen gebruiken. We kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Financiële hulp nodig? Wij helpen u altijd.

Het kan elke ondernemer overkomen dat het ineens minder gaat. Vaak verlies je dan het overzicht. Waar gaat het mis? Hoe kan het beter? Wat te doen? Voor dit soort vragen is 155-Help-een-bedrijf opgericht.