Ga naar hoofdinhoud

De overheid helpt jaarlijks duizenden ondernemers!

Wist u dat de overheid elk jaar duizenden ondernemers financieel ondersteunt met een uitkering?

Er zijn diverse uitkeringen voor u als zzp’er. Ook zijn er mogelijkheden om een bedrijf te starten vanuit een uitkering.  U kunt in aanmerking komen, mits u aan criteria voldoet. Deze gratis scan stelt aan de hand van een aantal vragen vast of u in aanmerking komt voor een sociale ondernemersregeling.

Stop met wakker liggen en wees niet meer bezorgd. Start de gratis scan dan weet u meteen of u in aanmerking komt.

Kom ik in aanmerking?

Stichting 155 helpt u altijd, dat kost u niets!

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Het aantal aangesloten gemeenten groeit snel. Op dit moment is meer dan de helft aangesloten.

Heeft u tegenslag of weet u even niet hoe u verder moet? Heeft u financiële problemen? Of is uw bedrijf in de kern gezond, maar vraagt u zich af hoe het verder moet? Heeft u een mooi bedrijf maar kan het beter?

Wij helpen u altijd, ook al staat uw gemeente nog niet in de lijst. Hoe eerder u hulp krijgt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. 155-Help-een-bedrijf ondersteunt jaarlijks duizenden ondernemers die hulp kunnen gebruiken. We kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Klik om te beginnen

Back To Top