Ga naar hoofdinhoud

Uw gemeente helpt jaarlijks honderden ondernemers!

Wist u dat uw gemeente elk jaar honderden ondernemers financieel ondersteunt?

Bekijk of u in aanmerking komt voor de Bbz regeling of een andere ondernemersregeling. U kunt in aanmerking komen, mits u aan criteria voldoet. Deze gratis scan stelt aan de hand van een aantal vragen vast of u in aanmerking komt voor een sociale ondernemersregeling.

Stop met wakker liggen en wees niet meer bezorgd. Start de gratis scan dan weet u meteen of u in aanmerking komt.

Bekijk of u in aanmerking komt

Stichting 155 helpt u altijd, dat kost u niets!

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Het aantal aangesloten gemeenten groeit snel. Op dit moment is meer dan de helft aangesloten.

Heeft u tegenslag of weet u even niet hoe u verder moet? Heeft u financiële problemen? Of is uw bedrijf in de kern gezond, maar vraagt u zich af hoe het verder moet? Heeft u een mooi bedrijf maar kan het beter?

Wij helpen u altijd, ook al staat uw gemeente nog niet in de lijst. Hoe eerder u hulp krijgt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. 155-Help-een-bedrijf ondersteunt jaarlijks duizenden ondernemers die hulp kunnen gebruiken. We kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Klik om te beginnen

Heeft u snel financiële hulp nodig?

Deze gratis scan stelt aan de hand van een aantal vragen vast of u in aanmerking komt voor een sociale regeling.

Er bestaan sociale regelingen voor ondernemers. Veel van deze regelingen zijn onbekend. Doe de gratis scan en u ziet direct of u in aanmerking komt voor één van deze regelingen.

Kom ik in aanmerking?

Wat doet Stichting 155 voor ondernemers?

Nederland telt ruim 900.000 zelfstandigen, die voor hun bestaan afhankelijk zijn van hun ondernemersinkomen. Soms lukt dat niet, daarom zijn er diverse ondernemersregelingen vanuit de overheid. Helaas weten 6 op de 7 ondernemers, die tot de doelgroep van een ondernemersregeling behoren, de weg naar de regeling niet te vinden of komen te laat in actie. Dat kan beter en die overtuiging leidde tot Stichting 155 Help een bedrijf, dat met slimme online marketing ondernemers met geldnood opspoort en doorverwijst naar hulp.

Klik om te beginnen!

Back To Top