Ga naar hoofdinhoud

Ondernemer in geldnood? Start de corona-scan

Het coronavirus heeft niet alleen effect op de volksgezondheid in Nederland, maar ook in toenemende mate op de gezondheid van mkb-ondernemingen.

Soms omdat de ondernemer of medewerkers ziek zijn gemeld, soms doordat aanvoer van producten vanuit risicolanden is verstoord en soms doordat het gedrag van consumenten is veranderd. En soms ook combinaties van die oorzaken. In tijden van crisis is het beschikken over voldoende liquide middelen de belangrijkste maat voor de gezondheid van de onderneming.

Hoe groot is het risico op onvoldoende liquiditeit voor uw onderneming? Hoe lang en hoe diep zal de impact zijn? En hoe kunt u de weerstand van uw onderneming verhogen? Vul in circa vijf minuten de scan in en ontvang direct en kosteloos een inventarisatie en advies, specifiek voor uw onderneming.

Start de corona-scan

Stichting 155 helpt u altijd, dat kost u niets!

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Het aantal aangesloten gemeenten groeit snel. Op dit moment is meer dan de helft aangesloten.

Heeft u tegenslag of weet u even niet hoe u verder moet? Heeft u financiële problemen? Of is uw bedrijf in de kern gezond, maar vraagt u zich af hoe het verder moet? Heeft u een mooi bedrijf maar kan het beter?

Wij helpen u altijd, ook al staat uw gemeente nog niet in de lijst. Hoe eerder u hulp krijgt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. 155-Help-een-bedrijf ondersteunt jaarlijks duizenden ondernemers die hulp kunnen gebruiken. We kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Klik om te beginnen

Heeft u snel financiële hulp nodig?

Deze gratis scan stelt aan de hand van een aantal vragen vast of u in aanmerking komt voor een sociale regeling.

Er bestaan sociale regelingen voor ondernemers. Veel van deze regelingen zijn onbekend. Doe de gratis scan en u ziet direct of u in aanmerking komt voor één van deze regelingen.

Kom ik in aanmerking?

Wat doet Stichting 155 voor ondernemers?

Nederland telt ruim 900.000 zelfstandigen, die voor hun bestaan afhankelijk zijn van hun ondernemersinkomen. Soms lukt dat niet, daarom zijn er diverse ondernemersregelingen vanuit de overheid. Helaas weten 6 op de 7 ondernemers, die tot de doelgroep van een ondernemersregeling behoren, de weg naar de regeling niet te vinden of komen te laat in actie. Dat kan beter en die overtuiging leidde tot Stichting 155 Help een bedrijf, dat met slimme online marketing ondernemers met geldnood opspoort en doorverwijst naar hulp.

Klik om te beginnen!

Back To Top