Wie zitten er achter 155?

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Daardoor kunt u er kosteloos gebruik van maken. Het aantal aangesloten gemeenten groeit snel. Op dit moment zijn het er al ruim 160. Maar wij helpen u altijd, ook al staat uw gemeente nog niet in de lijst.

Als je wint, heb je vrienden…

Als alles goed gaat met je bedrijf, staat iedereen in de rij. Maar gaat het minder, dan sta je er als ondernemer vaak alleen voor. Daarom is 155 opgericht. Onafhankelijk, deskundig en met passie voor ondernemers.

Hulp nodig?

Zijn er momenten dat u zich afvraagt hoe het verder moet? Is uw bedrijf in de kern gezond maar hebt u last van gedoe? Hoe eerder u hulp zoekt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. Neem contact op met Stichting 155 over uw situatie, dan weet u meer.

Hebt u snel financiële hulp nodig?

Doe de gratis geldnood-scan. Er bestaan speciale regelingen voor ondernemers in zwaar weer, zoals een Bbz-uitkering of de IOAZ-uitkering. Komt u ook in aanmerking?

Geldnood scan

Hulp vragen?

Ondernemen staat voor vrijheid en hard werken. Maar ook voor goede en slechte tijden. Goede ondernemers kijken vooruit, zien wat er gebeurt en doen wat nodig is. Met oog voor de realiteit en met de wijsheid om hulp te omarmen.

155

155 is in alle regio’s actief

Ramon Reekers

Regio Noord Nederland

Patrick van Dielen

Regio Oost Nederland

Manon Berger

Regio Zuid Nederland

Claudia van der Werf

Regio West Nederland

Hans Eckhardt

Regio Midden Nederland

Goed dat u contact met ons opneemt, wij staan u graag bij. Al ruim tien jaar begeleid ik ondernemers die last hebben van tegenwind. Stuur een bericht met uw gegevens. Ikzelf of één van de andere adviseurs uit de regio helpen u graag verder.

Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

Stuur bericht

Vult u even het contactformulier in? Dan bellen wij u binnen één werkdag terug!

Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.