skip to Main Content

Gratis adviestraject vanuit de NL leert door regeling

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kunnen ondernemers een beroep doen op een kosteloos adviestraject: de NL leert door regeling.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling zolang er nog subsidiebudget is. Vraag ontwikkeladvies aan bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en zet de eerste stap voor de toekomst van uw bedrijf, ook na corona.

Gratis advies aanvragen

Wat is de NL Leert Door regeling?

Nu de economie weer op gang komt wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel ondernemers zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op veranderingen binnen de bedrijfsvoering.

Zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL leert door gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Vanaf 1 december 2020 zijn er 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar.

Om ondernemers op deze nieuwe omstandigheden voor te bereiden is er door de overheid geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies en scholing waardoor 50.000 ondernemers geheel gratis gebruik kunnen van deze adviestrajecten.

Maak nu gebruik van dit gratis aanbod

Aanmelden kan nog tot 20 augustus

  Naam:

  E-mailadres:

  Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Wat doet Stichting 155 voor ondernemers?

  Nederland telt ruim 900.000 zelfstandigen, die voor hun bestaan afhankelijk zijn van hun ondernemersinkomen. Soms lukt dat niet, daarom zijn er diverse ondernemersregelingen vanuit de overheid. Helaas weten 6 op de 7 ondernemers, die tot de doelgroep van een ondernemersregeling behoren, de weg naar de regeling niet te vinden of komen te laat in actie. Dat kan beter en die overtuiging leidde tot Stichting 155 Help een bedrijf, dat met slimme online marketing ondernemers met geldnood opspoort en doorverwijst naar hulp.

  Back To Top