Ga naar hoofdinhoud
logo stichting 155 help een bedrijf
Uw gemeente helptjaarlijks honderdenondernemers!

Wist u dat uw gemeente elk jaar honderden ondernemers financieel ondersteunt?

Er bestaan diverse regelingen voor u als ondernemer. Maar ook wanneer u vanuit de bijstand een bedrijf wilt starten. U kunt in aanmerking komen, mits u aan criteria voldoet. Start de gratis scan dan weet u het meteen.

Heeft u snel financiële hulp nodig?

Deze gratis scan stelt aan de hand van een aantal vragen vast of u in aanmerking komt voor een sociale regeling. Er bestaan sociale regelingen voor ondernemers. Veel van deze regelingen zijn onbekend. Doe de gratis scan en u ziet direct of u in aanmerking komt voor één van deze regelingen.

Stichting 155 helpt u altijd, dat kost u niets!

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Het aantal aangesloten gemeenten groeit snel. Op dit moment zijn het er al 160.

Heeft u tegenslag of weet u even niet hoe u verder moet? Heeft u financiële problemen? Of is uw bedrijf in de kern gezond, maar vraagt u zich af hoe het verder moet? Heeft u een mooi bedrijf maar kan het beter?

Wij helpen u altijd, ook al staat uw gemeente nog niet in de lijst. Hoe eerder u hulp krijgt, des te groter de kans dat het succes u weer toelacht. 155-Help-een-bedrijf ondersteunt jaarlijks duizenden ondernemers die hulp kunnen gebruiken. We kunnen samen direct aan de slag om uw situatie te verbeteren. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.

Back To Top