Versnelde Bbz-aanvraag met intensieve begeleiding

No cure, no pay 460 euro (exclusief btw)

U vult de Bbz-aanvraag digitaal in via het gebruiksvriendelijke online Bbz-systeem. Voor iedere stap is deskundige en persoonlijke hulp beschikbaar. Het IMK is goed bekend met de werkwijze van uw gemeente en weet welke eisen uw gemeente aan een Bbz-aanvraag stelt. Het IMK controleert en optimaliseert uw dossier voordat de aanvraag wordt ingediend. Alles gaat digitaal, u hoeft er de deur niet meer voor uit en hulp is 24/7 beschikbaar.

Dit is de meest kansrijke en krachtige ondersteuning om op korte termijn in aanmerking te komen voor een Bbz-lening van maximaal € 196.381. De kosten (exclusief btw) bedragen 460 euro. U betaalt vooraf, maar ontvangt het bedrag volledig terug, wanneer uw Bbz-aanvraag wordt afgewezen, ongeacht de reden. No cure, no pay.

JA ik kies voor een versnelde Bbz-aanvraag met intensieve begeleiding!

Versnelde Bbz-aanvraag met begeleiding

No cure, no pay 280 euro (exclusief btw)

U vult de Bbz-aanvraag digitaal in via het gebruiksvriendelijke online Bbz-systeem. Voor iedere stap is deskundige hulp beschikbaar. Het IMK is goed bekend met de werkwijze van uw gemeente en weet welke eisen uw gemeente aan een Bbz-aanvraag stelt. Het IMK controleert en optimaliseert uw dossier voordat de aanvraag wordt ingediend. Alles gaat digitaal, u hoeft er de deur niet meer voor uit en hulp is 24/7 beschikbaar.

Dit is een stevige ondersteuning om op korte termijn in aanmerking te komen voor een Bbz-lening van maximaal € 196.381. De kosten (exclusief btw) bedragen 280 euro. U betaalt vooraf, maar ontvangt het bedrag volledig terug, wanneer uw Bbz-aanvraag wordt afgewezen, ongeacht de reden. No cure, no pay.

JA ik heb belangstelling voor een versnelde Bbz-aanvraag met begeleiding!

Bbz-aanvraag zonder begeleiding

Gratis

U verzorgt zelfstandig een aanvraag bij uw gemeente. Dat gaat als volgt. Oriënteer u op de openingstijden van het zelfstandigenloket van uw gemeente en probeer zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Veel gemeenten vragen u daarbij vooraf om uw gegevens, cijfers en onderbouwing te verzamelen en compleet te maken.

Let daarbij op dat uw documenten geen onduidelijkheden, hiaten, onjuistheden of fouten bevatten. Na dat eerste gesprek heeft u meestal een aantal weken de tijd om die informatie nog aan te vullen, alvorens de gemeente zal starten met het behandelen van uw aanvraag. Er zijn geen kosten aan verbonden. Zie voor meer informatie de website van uw gemeente.

Zie voor meer informatie de website van uw gemeente.

Contact

Welke mogelijkheid ook u voorkeur heeft, schroom niet om deskundige hulp te vragen als de business tegenzit. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 088 999 0 155. Hoe eerder u bijstuurt, hoe groter de kans op nieuw succes.

Over 155

Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers die in een lastige situatie verzeild zijn geraakt. Het is een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten hebben zich aangesloten bij 155.